Foreninger i Iscenter Nord

Frederikshavn Ishockey Klub

Frederikshavn Ishockey Klub Logo

Frederikshavn Ishockey Klub, FIK, er byens ishockey klub for børn, unge og motionister. Her kan du lære at spille ishockey og få kvalificeret træning, både hvis du vil være rigtig god og drømmer om at spille på eliteniveau eller hvis du bare vil hygge dig og have det sjovt. FIK har følgende vision for klubben:

  • At FIK via målrettet talentudvikling medvirker til at sikre, at der spilles attraktivt ishockey i Frederikshavn med så mange lokale spillere som muligt.
  • At FIK via godt kammeratskab, sociale arrangementer, træning og turneringer for alle niveauer er den mest attraktive sportsklub for ungdommen i Frederikshavn kommune.
  • At FIK via ovenstående sikrer sponsorer og samarbejdspartnere en attraktiv positionering i medier og lokalområdet.

FIK har hold for alle aldersgrupper fra U7 til 1. division, motionister og oldboys. Både piger, drenge, unge og gamle er velkomne og den store stab af frivillige og professionelle trænere er altid klar til at tage sig godt af både gamle og nye medlemmer.

Besøg FIK’s hjemmeside her


Frederikshavn skøjteforening

Udklip

Frederikshavn Skøjteforening (FSF), som er medlem af Dansk Skøjte Union, er en traditionsrig forening for skøjteløbere på mange forskellige niveauer og med forskellige færdigheder –  lige fra nybegyndere til dygtige landsholdsløbere.

FSF er en forening med fokus på det sociale, og hvor der er et utroligt sammenhold, og hvor de store altid er klar til at hjælpe med de små. Der bliver hver sæson arrangeret fastelavn, familie med på is, sæson- og juleafslutning med små shows, juleklippedag, grillfester og meget mere.

FSF`s cheftræner Kristin Helga Hafbórsdóttir og de mange dygtige uddannede hjælpetrænere og hold-i-hånd-piger står klar til at tage imod nye medlemmer, som er meget velkommen.

Der er børn ned til 3 år på skøjteskolen, som træner her

Onsdag kl.16.45-17.30
Lørdag kl.10.45-11.30

Vi har hvide kunstskøjter, som kan lånes. Du skal selv huske varmt tøj, fingervanter og en cykelhjelm, hvis du er meget ny på skøjter.

Se på  FSF’s hjemmeside for yderligere informationer.  her 

FSF er også at finde på Facebook på “Frederikshavn Skøjteforening FSF”


Frederikshavn Curling Club

Frederikshavn Curling Club blev etableret i 2004 og er den eneste curlingklub i Vendsyssel. her er alle velkomne til at spille med. Hvis du vil tjekke, om curling er noget for dig, er der mulighed for at prøve spillet til en af klubbens prøveaftener eller på curlingskolen, der afholdes en gang om måneden.

Besøg Curlings hjemmeside her


Frederikshavn White Hawks

Nyt billede

Frederikshavn White Hawks er en dansk professionel ishockeyklub fra Frederikshavn som spiller i den bedste danske række, Metal Ligaen.

Den er eliteafdeling for amatørklubben Frederikshavn Ishockey Klub og administreres gennem selskabet Elite Nord Frederikshavn A/S.

Besøg White Hawks hjemmeside her


Frederikshavn Dart klub

Velkommen til FDC Frederikshavn Dart Club.

Vores klub har eksisteret siden halvfemserne, beder kendte som MØLLEDART, og vi har været en af de førende klubber i landet igennem flere år, inden for Dansk Arbejder Idræt, også kendt som DAI.

FDC-Dart Club, blev startet oktober 2011, og der med brød kontakten med Boligforeneingen, som Mølledart var afhængig af.

Vi er medlem af Dansk Dart Union, (DDU) som vi tror, kan give vores klub en bredere udvikling, end den vi har i dag, vi spille også turnering i DAI hvert år.

Vi er en dartklub, som har plads til alle store som små – hyggespillere, mere øvede spillere, og elitespillere.

Der er intet krav til hvordan du spiller – bare du har lyst til at spille dart, så er du meget velkommen i dartklubben.

Vi gør meget for at alle skal føle sig velkommen i klubben fra den først dag. Tonen er omgængelig, så alle kan deltage i klubben sociale liv i klubben.

Der er ikke noget krav om medlemskab fra dag et – du kan føle dig frem om klubben er noget for dig inden du siger ja til medlemskab af klubben.

Vi har en Facebook gruppe som kun er tilgængelig for vores medlemmer, her vil al information til medlemmerne blive givet.

Der er også en åben Facebook som alle kan se den komme du til på FDC-DART Frederikshavn

Her kan du se hvad som sker offentligt, bla. Stævner og turneringer som afholdes ud over DDU.

Klubben har en fast træningsaften:
Mandage fra kl. 19:00 til 23:00
Torsdage fra kl. 18:30 til 23.00

Vi håber det kan være interessant for dig, du er velkommen til at besøge os på Isstadion, Skøjtealleen 4, 9900 Frederikshavn

Du kan kontakt os gerne på mail. post@fdc-dart.dk for nærmere information, eller på,

Tlf.: 31 150 590

Besøg Dart klubbens hjemmeside her


Skøjte og Sports Forening Nord

SOSNORD

Skøjte- og sportsforening Nord er en relativ nystartet skøjteklub som blev dannet i 2014.

Vi har fokus på at skøjtning skal være for alle og tilpasser træningerne efter niveau.

Når vi siger: “for alle”, så mener vi det.

Vi har nemlig lige fra mesterskabsløbere, handicappede, familie-hold og børn- og unge som ikke har haft is under fødderne før.

Vi går meget op i at man kan de grundlæggende elementer på isen, inden man får lov til at smide sin sikkerhedshjelm. Dette sker oftest gennem sjov indlæring.

Besøg SOSNORD`s hjemmeside for mere information her